Zuci Kleurenthee is in eerste instantie ontwikkeld om als ondersteuning te gebruiken bij allerlei bewustwordingsprocessen. Waar een healing acceptatie, verwerking en bewustwording teweegbrengt, helpt Zuci Kleurenthee om de in gang gezette bewustwording te ondersteunen, te verzachten of te versterken waar nodig.

Het bijzondere van deze thee is, dat iedereen deze thee kan gebruiken, of er nu een behandeling aan gekoppeld is of niet. Gewoon een lekker kopje thee drinken. Even zitten en genieten. Welke betekenis jij eraan geeft, dát is de essentie voor de werking en de ervaring.

Kruiden zijn gemanifesteerde kracht van de kosmos en worden al eeuwen lang toegepast om te helen. Ze zijn een gift om het leven op aarde te kunnen dragen. Gemaakt tot deze mooie Chakra balancerende infusies is de gift des te groter!

Zuci komt uit het Sanskriet en betekent: de Verlichte. Dit woord vond ik zeer toepasselijk voor de serie theeën, die balancerend werken op je chakra-systeem.

Zuci Blacks zijn vier verschillende zwarte thee-mélanges. Ook deze werken op kleurniveau, door toevoeging van speciaal geselecteerde biologisch dynamische kruiden.